Meelte kool valmistub arenguhüppeks

Meil on hea meel ning oleme põnevil, et sel sügisel sai MTÜ Meelte kool KÜSK’ taotlusvoorust toetust arenguhüpet ettevalmistavale projektile.

Projekti eesmärk on tutvustada Meelte kooli tegevust üle Eesti. Selleks soovime suurendada koostööd vähemalt kolme kohaliku omavalitsusega, et kasvatada sihtrühmade teadlikkust laste tervislike söömisharjumuste toetamiseks.

Oleme tegutsemisaasta jooksul kohanud mitmeid õpetajaid, kellel on suur huvi ja motivatsioon meie õpetajakoolitustel osaleda, kuid kollektiivide eelarvetes ei ole sageli vabasid vahendeid, et õpetajate soove täita. Kollektiivid vajavad teema enamat väärtustamist juhtkonna poolt. Me usume, et seda saaks suurendada, tõstes teadlikkust toitumishariduse vajalikkuse ning võimaluste kohta. Planeerime kohtumisi ja KOV’idele tasuta praktilisi minikoolitusi, et juhtivad ametnikud saaksid hea ülevaate meie tegevusest, laste tervise ja toitumise vahelise seose olulisusest ning õpetajate koolitamise võimalustest. Usume, et läbi taolise teadlikkuse tõstmise saavad haridusasutuste ja/või KOV juhid planeerida eelarveid nii, et oleks võimalik ka toetada kevadisi õpetajatekoolitusi.

Lisaks valmib novembriks ka lapsevanemate uuring, mille eesmärgiks on teada milliseid vahendeid või meetodeid vajavad lapsevanemad oma laste toitumisharjumuste toetamiseks.

KÜSK toetab projekti summaga 4000 eurot ning projekti raames teeme tihedat koostööd arenguekspert Mai Timmiga.

Rohkem infot meie tegevuste kohta kodulehel meeltekool.ee

Lisaks saad kodulehel liituda ka meie värske uudiskirjaga!

Projekti toetab: