retseptinurk

Lihtsad retseptid lastega kokkamiseks

Mustikad pannkoogis
Pannkoogitaignasse saab segada igasuguseid marju/puuvilju ja köögivilju, nt mustikaid, banaani, õuna, pirni, kõrvitsat, porgandit jne, ja nii saab kavalalt ja lihtsalt ka pannkookidele toiteväärtust juurde anda ja ka endale vaheldust pakkuda.
Kui pannkooke meeldib süüa just moosiga, siis oma tehtud moosid sisaldavad tavaliselt märksa vähem suhkrut ja juurde tasub kindlasti võtta ka marju.

1 banaan
2 muna
pool klaasi (taimset) piima
100 g kaerajahu
1 tl küpsetuspulbrit
veidi soola
peotäis mustikaid

Purusta banaan kahvliga, klopi munad lahti ja sega banaan nende hulka, lisa jahu, küpsetuspulber ja sool, sega veidi ja lõpus lisa (taimne piim) ning mustikad.
Prae mõlemalt poolt näiteks kookosõlis või ghees, kuni pannkoogid saavad kuldse jume ja tunduvad valmis. Head isu!

pannkoogid mustikatega